Roksemse familie Dossche houdt bijeenkomst in jaren 20-stijl

Alle familieleden in een aangepaste outfit. © (foto LIN)
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Op initiatief van het echtpaar Johan Blondeel-Els Dossche uit de Oude Brugseweg in Roksem hield de familie van Els op 22.02.2020 een gezellige bijeenkomst in de jaren 20-stijl.

“Het idee om op 22.02.2020 met de hele familie nog eens samen te komen met ons mama Jacqueline Catteau, die binnenkort 88 jaar wordt, vonden we wel leuk. We zijn met vier kinderen. Samen met hun partners, de kleinkinderen met hun vriend of vriendin, en de achterkleinkinderen van mama hielden we een feestje in het pottenbakatelier van Johan”, vertelt Els Dossche. “Johan en ik stelden voor om de jaren 1920 als thema te kiezen en buiten alle verwachtingen mochten we iedereen ontvangen in een aangepaste outfit, passende kapsels, hoeden en petten, zelfs een nonkel pater, en met de kleintjes hadden we prinsen en prinsessen in ons midden”, aldus nog Els.

“Omdat de mobiliteit van ons mama het niet meer toelaat iedereen samen te ontvangen, werd het atelier van Johan voor de gelegenheid aangekleed. Het werd een superdag en iedereen ging uit de bol”, geniet Els nog na.

Glas champagne

“Als extraatje konden we het glas heffen met de flessen champagne die we mochten ontvangen bij het hernieuwen van het abonnement voor ons mama op De Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht-Kust.

“De Zeewacht, Het Brugs Handelsblad – mijn grootvader was van het Brugse afkomstig en wilde het nieuws uit z’n streek blijven volgen – en de Torhoutse Bode waren de lectuur waar elk weekend naar uitgekeken werd”, besluit Els Dossche met een pluim voor onze uitgaven. (LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier