"Om onze handelaars en horeca een hart onder de riem te steken, willen wij een warme oproep doen aan onze inwoners: Koop in RSL! Laat ons hier samen een warm sociaal verhaal van maken. Je kan hen steunen door jouw aankoop te delen op sociale media met de hashtag #koopinRSL en jouw favoriete winkelier te taggen!", horen we van burgemeester Kris Declercq.

"Alle horeca en de meeste handelszaken zijn dan wel fysiek gesloten, toch mogen zij nog bestellingen opnemen via telefoon, e-mail, website of sociale media kanalen. Dat geldt ook voor winkels die geen essentiële producten verkopen. Sommige zaken zorgen zelf voor huislevering of doen daarvoor beroep op een koerierdienst. In enkele gevallen kan je er ook zelf je bestelling ophalen. Dat laatste is mogelijk bij een voedingszaak of restaurant (take-away), bij winkels die open mogen blijven of officiële afhaalpunten zoals een postkantoor."

Surf snel naar www.kooplokaal.vanrsl.be en vind daar het overzicht van alle handelaars en horeca die extra of andere services aanbieden! Het overzicht wordt dagelijks aangevuld.

Heb jij iets besteld of gekocht in RSL? Aarzel dan niet om dat te delen!

- Gebruik op Facebook het profielkader 'Ik koop in RSL!' Werk je profielfoto bij, kies 'Kader toevoegen' en zoek op 'rsl' en 'lokaal'. Dan vind je het kader zo!

- Post een foto van jouw bestelling, tag de handelaar (met @...) en gebruik de hashtag #koopinrsl!

- Op Instagram kan je de stories van Stad Roeselare volgen. Je vindt er leuke afbeeldingen die je op jouw beurt met een screenshot kan delen en waarbij je handelaars en vrienden kan taggen.

Voor meer relevante informatie, zie ook Huis te koop in Roeselare

Handelaars die nog niet geregistreerd zijn, kunnen dat doen door naar de website www.roeselare.be te surfen.

"Om onze handelaars en horeca een hart onder de riem te steken, willen wij een warme oproep doen aan onze inwoners: Koop in RSL! Laat ons hier samen een warm sociaal verhaal van maken. Je kan hen steunen door jouw aankoop te delen op sociale media met de hashtag #koopinRSL en jouw favoriete winkelier te taggen!", horen we van burgemeester Kris Declercq."Alle horeca en de meeste handelszaken zijn dan wel fysiek gesloten, toch mogen zij nog bestellingen opnemen via telefoon, e-mail, website of sociale media kanalen. Dat geldt ook voor winkels die geen essentiële producten verkopen. Sommige zaken zorgen zelf voor huislevering of doen daarvoor beroep op een koerierdienst. In enkele gevallen kan je er ook zelf je bestelling ophalen. Dat laatste is mogelijk bij een voedingszaak of restaurant (take-away), bij winkels die open mogen blijven of officiële afhaalpunten zoals een postkantoor."Surf snel naar www.kooplokaal.vanrsl.be en vind daar het overzicht van alle handelaars en horeca die extra of andere services aanbieden! Het overzicht wordt dagelijks aangevuld. Heb jij iets besteld of gekocht in RSL? Aarzel dan niet om dat te delen!- Gebruik op Facebook het profielkader 'Ik koop in RSL!' Werk je profielfoto bij, kies 'Kader toevoegen' en zoek op 'rsl' en 'lokaal'. Dan vind je het kader zo! - Post een foto van jouw bestelling, tag de handelaar (met @...) en gebruik de hashtag #koopinrsl! - Op Instagram kan je de stories van Stad Roeselare volgen. Je vindt er leuke afbeeldingen die je op jouw beurt met een screenshot kan delen en waarbij je handelaars en vrienden kan taggen.Voor meer relevante informatie, zie ook Huis te koop in Roeselare