Voorzitter Geert Messiaen: "We kregen onlangs de vraag om voor het komende seizoen 2020-2021 te starten met een minivoetbalcompetitie voor dames. We denken wel dat er een draagvlak voor is en we willen dat dan ook ondersteunen en uitwerken. Natuurlijk is het wel belangrijk dat we dit initiatief met enkele ploegen kunnen opstarten, anders heeft een competitie niet zo veel zin", klinkt het.

"Mensen die zich geroepen voelen of personen die ons kunnen helpen om dit te realiseren, mogen contact opnemen met mij via geert_messiaen@hotmail.com", besluit Geert.

(JV)

Meer info vind je ook op www.roeselaars-minivoetbal.be.

Voorzitter Geert Messiaen: "We kregen onlangs de vraag om voor het komende seizoen 2020-2021 te starten met een minivoetbalcompetitie voor dames. We denken wel dat er een draagvlak voor is en we willen dat dan ook ondersteunen en uitwerken. Natuurlijk is het wel belangrijk dat we dit initiatief met enkele ploegen kunnen opstarten, anders heeft een competitie niet zo veel zin", klinkt het. "Mensen die zich geroepen voelen of personen die ons kunnen helpen om dit te realiseren, mogen contact opnemen met mij via geert_messiaen@hotmail.com", besluit Geert. (JV)