Roeselaars logopedistenteam zamelt geld in voor het goede doel

Redactie KW

Net te laat voor De Warmste Week, maar er lenen zich gelukkig zoveel andere goede doelen voor een actie. Logopediste Nathalie Verlinde wou zich samen met de kinderen uit haar praktijk inzetten voor een goed doel en koos voor ‘Een Hart voor West-Vlaanderen’. Samen met haar team zamelde ze nu een mooi bedrag in.

Er heerst een gezellige warmte in de praktijkwoning van logopediste Nathalie Verlinde. Samen met haar team – binnenkort onder de naam Nalin – biedt Nathalie Verlinde een vast aanbod kinderyoga, creatieve workshops, ouderbegeleiding, nascholing en relaxatie aan.

“Tijdens de kerstvakantie wou ik graag een workshop organiseren waarvan de opbengst integraal werd geschonken aan een goed doel. Met mijn superteam van logopedisten (Fien Fabry, Marte Decorte en Celine Verhulst), enkele vrijwilligers en de steun van mijn man Dirk Kerkhof, organiseerde ik een creatieve workshop rond het thema Kerstmis. De kinderen die bij ons in de praktijk les of therapie volgen, konden zich hiervoor inschrijven.”

“Ik mikte aanvankelijk op 15, maar finaal schreven 34 kinderen zich in. In de workshop maakten we kaarsjes, koekjes en pennenhouders in de vorm van sneeuwmannen. Met het inschrijfgeld van de workshop en de verkoop van de werkjes zamelden we tot dusver 450 euro in”, vertelt Nathalie Verlinde met veel trots.

(BC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.