Op de World Beer Awards in Londen, algemeen erkend als een van de grootste professionele biercompetitie in Europa, kreeg Rodenbach Caractère Rouge de hoogste onderscheiding, het werd verkozen tot 'World's Best Sour & Wild Beer Fruit Lambic'.

Palm session IPA, Rodenbach Vintage en Rodenbach Caractère Rouge mogen zich 'Country Winner' noemen en de jury beloonde Rodenbach Fruitage en Rodenbach Grand Cru met een gouden award. Tenslotte werd Steenbrugge Blond bekroond met een bronzen medaille.

Brouwmeester Brouwerij Rodenbach Rudi Ghequire: "Het is een prachtige erkenning voor het harde werk van onze brouwersteams bij Rodenbach in Roeselare en Brouwerij Palm & De Hoorn in Steenhuffel. Fantastisch dat ook onze innovaties zoals Rodenbach Fruitage en Palm Session IPA hoge scores in de wacht slepen. Maar de kers op de taart is uiteraard dat Rodenbach Caractère Rouge' de titel 'World's Best' mag voeren."

Op de World Beer Awards in Londen, algemeen erkend als een van de grootste professionele biercompetitie in Europa, kreeg Rodenbach Caractère Rouge de hoogste onderscheiding, het werd verkozen tot 'World's Best Sour & Wild Beer Fruit Lambic'. Palm session IPA, Rodenbach Vintage en Rodenbach Caractère Rouge mogen zich 'Country Winner' noemen en de jury beloonde Rodenbach Fruitage en Rodenbach Grand Cru met een gouden award. Tenslotte werd Steenbrugge Blond bekroond met een bronzen medaille.Brouwmeester Brouwerij Rodenbach Rudi Ghequire: "Het is een prachtige erkenning voor het harde werk van onze brouwersteams bij Rodenbach in Roeselare en Brouwerij Palm & De Hoorn in Steenhuffel. Fantastisch dat ook onze innovaties zoals Rodenbach Fruitage en Palm Session IPA hoge scores in de wacht slepen. Maar de kers op de taart is uiteraard dat Rodenbach Caractère Rouge' de titel 'World's Best' mag voeren."