Rode rozen voor wzc De Boomgaard

We herkennen v.l.n.r. Cédric Callewaert, Jean-Marie Callewaert, Martine Pattou, Patrick Vanhee, Francky Barbier, Brigitte Ghesquiere, Emilie Bentein, Greta Deleu en Piet Mollij. © RB
Redactie KW

Op de Dag van de Arbeid kregen de tachtig bewoners van woonzorgcentrum De Boomgaard in Langemark een rode roos met een bemoedigend kaartje. Alle personeelsleden kregen een boeket.

“Deze actie aan het woonzorgcentrum was een lokaal alternatief voor de 1 mei-viering van de ganse socialistische familie SP.A-Dynamisch, cultuurvereniging Curieus en de seniorenvereniging S-Plus”, vertelt Jean-Marie Callewaert. “Met een bloemenboeket voor de zorgkundigen en verplegend personeel van het eerste en tweede verdiep, het keukenpersoneel en de onderhoudsploeg wilden we in deze moeilijke coronatijd al het personeel en directie bedanken voor hun inzet en goede zorgen voor de bewoners. Voor alle 80 bewoners werd een rode roos met een bijhorend bemoedigend kaartje afgegeven. Zo willen we ook de bewoners een hart onder de riem steken en hen veel goede moed toewensen.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.