Het centrum is ondergebracht vlakbij het station van Roeselare, omdat daar veel burgers passeren. Met het nieuwe donorcentrum levert het Rode Kruis opnieuw inspanningen om aan de stijgende vraag naar plasma te voldoen.

In het centrum in Roeselare zijn er drie plaatsen om bloed te geven en zeven plaatsen om plasma te geven. Daarnaast is het centrum ook vijf keer per jaar op zaterdag geopend voor wie in de week geen tijd heeft om bloed of plasma te geven.

"Deze zaterdag zijn we al open. Dan leggen we donoren extra in de watten voor het weekend van de klant. Ook op zaterdag 21 en 28 december openen we de deuren, telkens van 9 tot 15 uur", zegt Marjolein Van daele, woordvoerder van het Rode Kruis.

(BELGA)

Het centrum is ondergebracht vlakbij het station van Roeselare, omdat daar veel burgers passeren. Met het nieuwe donorcentrum levert het Rode Kruis opnieuw inspanningen om aan de stijgende vraag naar plasma te voldoen. In het centrum in Roeselare zijn er drie plaatsen om bloed te geven en zeven plaatsen om plasma te geven. Daarnaast is het centrum ook vijf keer per jaar op zaterdag geopend voor wie in de week geen tijd heeft om bloed of plasma te geven. "Deze zaterdag zijn we al open. Dan leggen we donoren extra in de watten voor het weekend van de klant. Ook op zaterdag 21 en 28 december openen we de deuren, telkens van 9 tot 15 uur", zegt Marjolein Van daele, woordvoerder van het Rode Kruis.(BELGA)