Robot Pepper is voortaan aan de slag in Hotel Andromeda in Oostende

Redactie KW

Vanaf dit weekeinde kunnen gasten van het bekende Andromeda Hotel, vlak naast het Casino Kursaal van Oostende, kennismaken met robot Pepper.

Pepper is pas aangeworven, 70 cm groot en vlot meertalig. Pepper is de robot die aan de ingang van het hotel staat. De bedoeling is dat gasten bij Pepper informatie kunnen vragen over welke restaurants er zijn in Oostende, welk weer het is en welke activiteiten er in Oostende zijn. Maar ze kunnen net zo goed vragen of er file zal zijn op weg naar huis.

In de toekomst zal de robot ook kunnen gebruikt worden om pakketten zoals een fles champagne of een fruitmand te bestellen, een wellnessarrangement te boeken en zelfs om in en uit te checken. Mogelijk zal hij binnenkort ook uitgerust worden met een betaalterminal. Een broertje van Pepper is ook al een tijdje inzetbaar even verderop op de luchthaven van Oostende. (MDW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten