Ring Shopping Kortrijk Noord viert 42-jarig bestaan met 007

Ring Shopping Kortrijk Noord viert zijn 42-jarig bestaan. © BWB
Axel Vandenheede

Ring Shopping Kortrijk Noord bestaat 42 jaar en organiseert deze maand daarom tal van activiteiten.

Op zaterdag 3 oktober gaat Radio 2 live vanuit Ring Shopping Kortrijk Noord. Van 11 uur tot 13 uur presenteert Caren Meynen de Radio 2 Top 30 en aansluitend is er de Popcollectie met Lars De Groote. “Vorig jaar kwam Radio 2 ook al langs tijdens onze verjaardagsmaand en dat was een groot succes”, aldus marketingverantwoordelijke Monique Decrop.

Drie auto’s

Nog op zaterdag is er de preselectie van de quiz ‘Win een Nissan Juke’. Liefst 42 personen gaan de strijd aan. Dertig van hen zullen afvallen. De finale wordt afgewerkt op zaterdag 24 oktober en dan zullen er drie winnaars zijn. “Een quiz waarbij er drie auto’s worden weggegeven, het is in België nooit eerder gebeurd”, stelt manager RSKN Bruno Devriese.

Op zondag 4 oktober is er een koopzondag in Ring Shopping Kortrijk Noord (10 uur tot 18 uur) en zendt Radio 2 vanuit het shoppingcentrum de Vlaams Ultratop 50 uit (16 uur tot 18 uur). Gasten daarin zijn onder meer Willy Sommers, Danny Fabry en Lisa Del Bo.

Beste vriend

Op beide weekenddagen (zaterdag van 13 uur tot 15 uur, zondag van 15 uur tot 17 uur) is er bovendien ‘Shoes are a girl’s best friend’. Vrouwen moeten daarbij aan een rad draaien en krijgen een paar schoenen aangemeten. Als die passen, mogen ze ze mee naar huis nemen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.