Ring Shopping in Kortrijk verwelkomt vier nieuwe winkels

Chic by Divino is een van de nieuwe winkels. © VVRK
Redactie KW

In de maand maart openden maar liefst vier nieuwe winkels de deuren in Ring Shopping. Naast twee nieuwe damesboetieks, kan je er voortaan ook speelgoed kopen bij Banbao en lekkers bij Leonidas.

Opmerkelijk aan de nieuwe zaken is dat het telkens om een zelfstandige uitbating gaat. Rechtover Albert Heijn openden Geert Tremmerie en zijn vrouw een gloednieuwe Leonidas store. De ervaring in hun Leonidas winkel in Avelgem is een enorm pluspunt, waardoor de winkel de opening heel vlot doorstond. Het koppel presenteert er een assortiment klassieke pralines, truffels en napolitains, maar ook aantrekkelijke seizoensproducten.

Sofie Fonck van damesboetiek Michèle in Waregem opende een tweede vestiging in het winkelcentrum. Michèle staat voor een betaalbare, kleurrijke damescollectie die wekelijks wordt aangevuld. Bijpassende accessoires en schoenen maken je outfit compleet. Michéle vond een plaatsje op het gelijkvloers naast Bart Smit.

Damesboetiek Divino Fashion uit Rekkem opende een zusterboetiek die de naam Chic by Divino draagt. Deze winkel vind je op de eerste verdieping rechtover Electro Depot. Chic by Divino staat voor kledij met een geschikte pasvorm van onder meer Rinascimento, Garcia, Geisha of Morgan

Een vierde nieuwe winkel is Banbao. Je shopt er onder meer de goedkopere variant van een bekend bouwspeelgoedmerk. De winkel verhuisde naar de eerste verdieping rechtover Sports Direct.

(VVRK)

Info: www.ringshopping.be

Foto: Chic by Divino is een van de nieuwe winkels

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier