Ricky is een kruising van een yorkshire terrier en een ander, onbekend ras. Hij weegt ongeveer negen kilo en is erg aanhankelijk naar mensen toe. "Al moet je wel eerst zijn vertrouwen winnen", legt Melanie uit. "Vooral met mannen heeft hij het soms wat moeilijker. Maar met wat geduld komt ook dat wel goed."

Ricky werd enkele weken geleden gevonden langs de weg in Middelkerke. "Hij zag er erg onverzorgd uit. Maar ondertussen is hij wat opgeknapt. We hebben wel al zijn tanden moeten trekken. Maar voor een hond is dat niet echt een probleem. Het zorgt er alleen voor dat zijn tong soms erg schattig uit zijn mond hangt." (lacht)

Daarnaast kampt Ricky met lichte hartruis en enorme verlatingsangst. Hij is niet gecastreerd en houdt ondanks zijn leeftijd nog erg van wandelen. "Misschien zou hij het ideale gezelschap zijn voor een oudere dame? Het moet in elk geval iemand zijn die veel thuis is, met een zacht karakter en een stevige portie geduld", besluit Melanie.

Kan jij Ricky een mooie oude dag bezorgen? Neem dan contact op met Dierenasiel Ganzeweide of stuur een mailtje naar warm@kw.be. Opgelet, een bezoek aan het asiel is enkel mogelijk op afspraak!

Ricky is een kruising van een yorkshire terrier en een ander, onbekend ras. Hij weegt ongeveer negen kilo en is erg aanhankelijk naar mensen toe. "Al moet je wel eerst zijn vertrouwen winnen", legt Melanie uit. "Vooral met mannen heeft hij het soms wat moeilijker. Maar met wat geduld komt ook dat wel goed." Ricky werd enkele weken geleden gevonden langs de weg in Middelkerke. "Hij zag er erg onverzorgd uit. Maar ondertussen is hij wat opgeknapt. We hebben wel al zijn tanden moeten trekken. Maar voor een hond is dat niet echt een probleem. Het zorgt er alleen voor dat zijn tong soms erg schattig uit zijn mond hangt." (lacht)Daarnaast kampt Ricky met lichte hartruis en enorme verlatingsangst. Hij is niet gecastreerd en houdt ondanks zijn leeftijd nog erg van wandelen. "Misschien zou hij het ideale gezelschap zijn voor een oudere dame? Het moet in elk geval iemand zijn die veel thuis is, met een zacht karakter en een stevige portie geduld", besluit Melanie.