Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om op korte tijd het restaurant Cowboy up om te vormen tot een Mexican food and tableware store. Het is een concept dat perfect aansluit bij het menu dat normaal in het restaurant en nu ook in een takeaway-formule wordt aangeboden. "Cowbo...

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad om op korte tijd het restaurant Cowboy up om te vormen tot een Mexican food and tableware store. Het is een concept dat perfect aansluit bij het menu dat normaal in het restaurant en nu ook in een takeaway-formule wordt aangeboden. "Cowboy Up heeft al een traditie om naast maaltijden ook de producten die ze zelf verwerken aan te bieden om thuis te koken. We zijn nu ook op zoek gegaan naar niet alledaagse keukenbenodigdheden van de beste kwaliteit zodat iedereen ook thuis het perfecte Tex-mex gerecht kan klaarmaken.""We willen deze periode gebruiken om mensen op een andere manier te leren kennismaken met mexican food. We staan onze klanten daar dan ook graag in bij en geven zelf veel advies en tips hoe ze bepaalde gerechten kunnen combineren en klaarmaken. Als je met onze producten aan de slag gaat in de keuken en je wil raad, kan je altijd even bellen", weet Annelore te vertellen. "Daarnaast hebben we ook enkele lokale producten en een groot assortiment bieren waaronder de Triple Jack die speciaal door brouwerij Stokhove voor ons gebrouwen wordt. Je kan dus een volledige maaltijd samenstellen uit onze takeaway gerechten of zelf aan de slag gaan en toch een beetje verliefd worden op de Mexicaanse keuken." (GST)