Reserveren dit jaar verplicht voor Camping Cultuur in Koksijde

Ook vorig jaar lokten de voorstellingen van Camping Cultuur heel wat gezinnen © MVQ
Redactie KW

Dit jaar moet je op voorhand je plekje reserveren voor een van de voorstellingen van de jaarlijkse traditie ‘Camping Cultuur’, het leuke tweedaagse gezinsevenement op 3 en 4 oktober in Koksijde-Dorp.

Funky Frida – Frida!

Deze voorstelling voor volwassenen én kinderen is een combinatie van clownerie, theater en comedy. Frida is een vrouw die denkt alles te kunnen. Ze ziet vooral zichzelf ongelooflijk graag en denkt dat de rest van de wereld ook van haar houdt. Een voorstelling met zichzelf in de hoofdrol, lijkt haar fantastisch! Waar Frida echter geen rekening mee heeft gehouden, is dat het publiek een eigen mening heeft… Dat kinderen én volwassenen niet altijd doen wat je hen vraagt en dat voorwerpen soms een eigen leven leiden… Voorstelling zaterdag om 13 uur en zondag om 11 uur.

In z’n nieuwe voorstelling is Charel voor het eerst moedig genoeg om zijn faalangst met het publiek te delen. Bang om af te gaan, bevreesd voor mislukking, beducht om z’n publiek niet meer blij te kunnen maken, om zonder de herinnering aan een tevreden en lachend publiek achter te blijven. Het tonen van jonglerie, goochelarij , muziek, rijmelarij, stunts, … het lange leven van de Charel. Voorstelling Charel&C – Stil: zaterdag om 15.30 uur en zondag om 14 uur.

Meneer Zee – Isla de Mona is een kindervoorstelling in het teken van de kunst. Met spectaculaire 3D-tekeningen en live muziek. Mona woont met haar opa in een vuurtoren. Wanneer beneden in het dorp de lichten uitgaan, gaat boven bij hen het grote licht aan. Dan vertelt opa verhalen over haar ouders. Ze schildert ze na op de muren van haar kamertje… Voorstelling zaterdag om 17.30 uur en zondag om 16 uur.

Schrijf je nu in via www.koksijde.be/campingcultuur. Locatie: Silicowijk (Molenstraat, Koksijde-Dorp) op zaterdag 3 of zondag 4 oktober.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier