Reserveer voortaan je afspraak bij de wijkpolitie van politiezone Regio Tielt

© (Politiezone Regio Tielt)
Redactie KW

De Ardooise wijkpolitie biedt je vanaf 1 juli de mogelijkheid om een afspraak te reserveren. Een afspraak maken kan per mail of telefonisch.

Dit is een proefproject binnen de politiezone Regio Tielt, waar ook Lichtervelde en Wingene aan deelnemen. Door met een afspraaksysteem te werken, vermijdt men wachttijden en wordt de service omhoog gekrikt.

Via de website van de politiezone, en dit is www.politie.be/5448, druk je op de knop ‘maak een afspraak’, kies voor de wijkdienst en maak je een keuze uit de beschikbare momenten. Dan kies je ook de feiten waarover je de politie wil spreken. Je krijgt een mail ter bevestiging.

Ben je niet in staat om per mail een afspraak te maken, dan kan er ook gebeld worden op het nummer 051 42 84 60. Bij dringende gevallen is de 101 steeds bereikbaar.

De vaste openingsuren van de Ardooise wijkdienst is op maandag- en zaterdagvoormiddag van 8 tot 12 uur en op woensdagnamiddag van 13 tot 18 uur. Toegang via de parking van het Hofland.

(JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten