Renovatiewerken Polderstraat Oostduinkerke duren tot paasvakantie

Werknemers van De Brabandere voeren de werken uit in de Polderstraat.©Myriam Van den Putte Myriam Van den Putte
Werknemers van De Brabandere voeren de werken uit in de Polderstraat.©Myriam Van den Putte Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte

Iets vroeger dan gepland is aannemer De Brabandere uit Veurne begonnen met de renovatiewerken in een gedeelte van de Polderstraat. Daar worden de slikkermonden en riooldeksels vervangen. Onder voorbehoud van de weersomstandigheden is het einde van de werken voorzien net voor de paasvakantie.

Om veiligheidsredenen is er enkel toegankelijkheid voor plaatselijk verkeer, met name voor de bewoners van de Polderstraat in het gedeelte waar de werken plaatsvinden, Ter Weide en de Oscar Jespersstraat. De periode van toegankelijkheid wordt zo veel mogelijk beperkt, hoewel er momenten zullen zijn dat de woningen overdag niet meer of moeilijk toegankelijk zullen zijn.

Na het herstellen van de riooldeksels en de slikkermonden wordt er een nieuwe asfalttoplaag aangebracht op de weg. Tijdens deze werken zal er maximaal twee dagen geen doorgang zijn. De betrokken bewoners worden hierover tijdig op de hoogte gebracht.

De huisvuilophaling kan tijdelijk hinder ondervinden, maar zal meestal op de normale manier kunnen doorgaan. Wel wordt aan de bewoners gevraagd om de huisvuilzakken in de mate van het mogelijke te verzamelen op de straathoeken die goed bereikbaar zijn voor de ophaaldiensten.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.