Rekkemnaar neemt afscheid van voetbalclub Excel Moeskroen

Gaël Agneray ontving het shirt van topschutter Markovic. © MPM
Redactie KW

De thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem zaterdagavond was voor Gaël Agneray (24) uit Rekkem de laatste als werknemer van voetbalclub Excel Moeskroen.

Gaël Agneray was meer dan twee seizoenen in dienst bij ‘Les Hurlus’ op de marketingafdeling, waar hij heel wat realiseerde. Ondanks de ietwat tegenvallende resultaten van de ploeg zorgde hij met diverse geslaagde acties voor bijna een verdubbeling van het aantal toeschouwers. Gaël was een medewerker die tussen de spelers stond en die daardoor ook een goed contact had met iedereen binnen de club.

Bedankt door sterspeler Markovic

Zijn laatste wedstrijd eindigde vol emoties. Niet alleen omdat zijn favoriete ploeg met zware 5-1-cijfers de boot inging tegen een swingend Zulte-Waregem, maar vooral omdat hij door sterspeler en topschutter Markovic bedankt werd met een wedstrijdshirt dat hij zelf overhandigde na het laatste fluitsignaal. “Ik ben blij dat Excel Moeskroen me de kans gaf om mijn loopbaan hier te starten, het is dan ook met pijn in het hart dat ik de club verlaat. Sowieso blijf ik l’Excel steunen en de volgende thuismatch tegen Club Brugge staat al met rood aangestipt in de agenda. Ik kom dan stressloos met vrienden supporteren.”

Gaël Agneray verlaat Moeskroen om het salesteam van de Allianz-groep te versterken.

(MPM)