Recyclageparken Mirom Menen dinsdag weer open

Met deze affiche zal men bij het inrijden van de recyclageparken geconfronteerd worden. (Foto WO)
Redactie KW

Op dinsdag 7 april opent Mirom Menen de deuren van zijn recyclageparken maar dat zal wel gecontroleerd gebeuren en onder strike veiligheidsvoorwaarden.

“We willen benadrukken dat enkel een dringend bezoek aan het recyclagepark toegelaten is”, aldus waarnemend directeur Kristof Moeyaert.

“Stel je bezoek uit als dat kan. Wie toch naar het recyclagepark wil komen, moet rekening houden met heel wat maatregelen. De openingsuren blijven dezelfde als voor de sluiting, maar het aantal bezoekers op het recyclagepark wordt beperkt.”

“Op die manier kunnen we een betere bescherming garanderen voor onze medewerkers én voor de bezoekers. Hou er wel rekening mee dat er een lange wachtrij kan staan aan de ingang. Je kan de wachtrij volgen via de webcam op onze website www.mirom-menen.be/webcams. We vragen ook aan de mensen in hun wagen te blijven, niet uit te stappen om praatjes te maken. De politie zal regelmatig toezicht houden.”

Men vraagt verder ook om de regels van social distancing in acht te nemen, zowel tegenover parkwachters als tegenover andere bezoekers. Je krijgt ook maar beperkte tijd op het park, sorteer dus zorgvuldig en op voorhand. Asbestcement laten men tijdelijk niet toe en gaat ook alleen naar het recyclagepark en draag handschoenen.

(WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier