Recyclagepark Veurne vanaf 7 april opnieuw open op afspraak

© MVQ
Redactie KW

Het recyclagepark in Veurne gaat op 7 april opnieuw open. Om de verwachte toeloop in goede banen te leiden is het nodig om vooraf online een afspraak te maken. Wie geen internet heeft, kan dat per telefoon.

Via www.veurne.be/afspraak-maken kies je bij productmogelijkheden eerst voor Recyclagepark en daarna voor Recyclagepark reservering. Je selecteert een beschikbaar tijdstip, je vult je gegevens in en je bevestigt de afspraak. Je krijgt een e-mail met de bevestiging van jouw afspraak. Hierin vind je het afsprakenkenmerk en de details van jouw afspraak. Let wel, er zal foutief staan dat de afspraak in Stadskantoor De Seylsteen plaatsvindt, maar je komt natuurlijk rechtstreeks naar het recyclagepark! Twee uur voor de afspraak, krijg je een SMS als herinnering met daarin het afsprakenkenmerk. Dat is jouw toegangsbewijs tot het recyclagepark. Wie geen internet heeft, kan een afspraak regelen ia 058 33 55 00, tussen 8 en 12 uur of tussen 13 en 17 uur.

Per voertuig is er maximum 30 minuten toegang. Je kan een keer per 14 dagen naar het recyclagepark. Kom enkel als je dit zeker niet kan uitstellen. Je komt alleen naar het recyclagepark, tenzij je hulp nodig hebt voor zware materialen. De parkmedewerkers zullen en mogen je niet helpen. Asbest kan tijdens de maatregelen van het federale noodplan niet worden gedeponeerd.

Stad Veurne rekent op de burgerzin en het verantwoordelijkheidsgevoel van iedereen om het voor alle Veurnaars aangenaam te houden. Respecteer ook de sociale afstandsregels in het recyclagepark!

Pacal Sticker, schepen van Leefmilieu: “Het recyclagepark in Veurne opent opnieuw haar deuren, zij het niet in dezelfde omstandigheden zoals voor de tijdelijke sluiting. Wij vragen om de opgelegde voorwaarden strikt na te leven en rekenen op de burgerzin van elke inwoner. Hou het veilig.”

(MVQ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier