Recon Bouw en bouwbedrijf Wienen onder een koepel

Benedict Huys en zoon Wim ondertekenden samen met Jan Paul en Rudi Wienen het samenwerkingsakkoord tussen hun twee familiebedrijven. © LV
Redactie KW

Recon Bouw uit Adegem, een onderdeel van de Recon Groep heeft begin februari een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Bouwbedrijf Wienen uit Zutendaal. Beide familiebedrijven zijn actief in de totaalbouw.

Terwijl Recon Bouw met zijn 95 personeelsleden vooral actief is in Oost- en West-Vlaanderen is Bouwbedrijf Wienen met zijn 45 personeelsleden vooral actief in Vlaams Brabant, Antwerpen en Limburg. Door hun samenwerking is heel Vlaanderen nu hun werkgebied.

“Wij zijn een bedrijf in uitbreiding en Bouwbedrijf Wienen, dat ook een sterke reputatie heeft opgebouwd, zocht een partner die de toekomst van het familiebedrijf (geen opvolgers) voor de toekomst wou veilig stellen. Doordat de beide bedrijven op professioneel vlak op dezelfde golflengte zitten verliepen e onderhandelingen vlot en in een opbouwende sfeer”, zegt Benedict Huys van de Groep Recon uit.

Bij Recon Bouw is de directie ervan overtuigd dat door de samenwerking zowel het marktaandeel als het personeelsbestand nog in stijgende lijn zal gaan. (LV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier