Radiomarathon gestart op markt Ingelmunster

We zien Kevin, Pieter-Jan, Bram en Ward. Zij ruilen de openlucht tot en met zondagavond in voor een glazen radiostudio. © SDMI
Redactie KW

Donderdag is om 18.00 uur Studio Kontrabas van start gegaan. Voor de derde editie ruilen Kevin, Pieter-Jan, Bram en Ward de openlucht in voor een glazen radiostudio. Ze maken live radio vanop het marktplein tot zondagavond.

Vanaf 17.00 uur warmde Sister May het marktplein op met live muziek. Een uur later schoot Studio Kontrabas de ether in, op 89.3 FM. Op die frequentie zijn de 72 uur lang te horen. Iedereen is uiteraard ook welkom op het marktplein. Je kan er bands live aan het werk zien, keuvelen op de kerstmarkt zaterdagavond, een bijdrage in de bus stoppen, een plaatje aanvragen,… Of wat dacht je van een Studio Kontrabol, want ook die zijn er dit jaar weer te verkrijgen.

Vorig jaar bracht Studio Kontrabas meer dan 30.000 euro op. Of ze dat fenomenaal bedrag dit jaar evenaren, weten we misschien al op zondagavond. Tijdens een slotshow vanaf 18.00 uur wordt het voorlopige eindbedrag bekend gemaakt. Het geld gaat naar vier goede doelen, die meewerken aan de strijd tegen kanker.

Meer info: www.studiokontrabas.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier