Radio 2 viert ’20 jaar Eregalerij’ op donderdag 24 september 2020

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Zopas maakten Christel Van Dyck en Jan Leyers op Radio 2 de nieuwe datum van De Eregalerij bekend. Deze feestelijke editie van ’20 jaar Eregalerij’ zal plaatsgrijpen op donderdag 24 september in Kursaal Oostende.

Dit jaar worden Soulsister en Wouter Van Belle gevierd tijdens het jaarlijkse feest voor een leven vol muziek. Jan Leyers (bij Christel Van Dyck) “Ik schrijf de datum al in potlood op, want dat is nog zoiets van deze periode. Eindelijk ken ik meer dan een viroloog. Twee weken geleden was dat enkel Marc Van Ranst. Nu herken ik er zeker al vijf. En één van de virologen zei deze week dat we nog tot 2021 af en aan die maatregelen zullen moeten invoeren. Ik schrijf dus de datum in potlood op… (lacht). We zullen er zijn !”. Tickets voor de oorspronkelijke datum van donderdag 19 maart blijven gewoon geldig. Iedereen die een ticket kocht, wordt gecontacteerd.

Met een nieuwe datum voor De Eregalerij blijft Radio 2 de Vlaamse muziekproductie ondersteunen. Ook in corona-tijden brengt Radio 2 Vlaamse artiesten naar alle huiskamers via de Radio 2 app. Gisteren gaven The Starlings, Gene Thomas en Willy Sommers een uniek Beste Buren huiskamerconcert. Deze namiddag vanaf 14.30 uur is het de beurt aan Sasha & Davy, Metejoor en Bent Van Looy. Meekijken kan via de Radio 2 app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.