Racingshow ten voordele van Ronald McDonald Kinderfonds.

De Tieltse Europahal en bijhorende parking die jaarlijks het zenuwcentrum vormen van de TAC Rally is dit weekend terug de place-to-be voor iedereen die autosport in de brede zin van het woord weet te appreciëren.

Op de foto de recent voor het Belgisch kampioenschap gehomologeerde Porsche 991 GT3 van Gunther Monnens samen met de medewerkers van RM Magazine, de organisatoren van de beurs. © WM

RM Magazine organiseert voor het tweede jaar op rij de Racing en Competitiebeurs en wist hiervoor een 50-tal wagens uit verschillende disciplines van de autosport naar Tielt te halen. Van karts over rally- en rallycross geweld tot zelfs enkele hypermoderne of unieke circuitwagens. Zo kan u er de Norma M20 FC van McDonald’s Racing Team, maar ook de NASCAR-wagen van Stienes Longin bewonderen.

Porsche 991 GT3

Behalve de unieke Lamborghini Diablo SV-R of GentlemansFair Mercedes kan je in Tielt ook in première kennismaken met de Porsche 991 GT3 van Gunther Monnens, een wagen die pas deze week de homologatie ontving om deel te kunnen nemen aan het Jobfixers BRC en dus dit jaar zeker op enkele West-Vlaamse (rally)wegen te spotten zal zijn.

Er zijn ook een 10-tal standhouders die autobenodigdheden, fotomateriaal en dergelijke aanbieden. Op de parking voor de Europahal is er dan weer plaats voorzien voor een 5-tal tuners aangevuld met verhuurders van competitiemateriaal. Op zaterdag wordt er om 14.30 uur een handtekeningsessie georganiseerd met onder andere de aanwezigheid van klinkende namen zoals Paul Lietaer en niemand minder dan Sébastien Bedoret!!

Net zoals vorig jaar staat deze show weer volledige in het teken van een goed doel, namelijk het Ronald McDonald Kinderfonds België.


U kan de beurs aan het Generaal Maczekplein te Tielt nog bezoeken op zaterdag 11 en zondag 12 januari telkens van 10 uur tot 19 uur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.