"Het leek me leuk iets te doen om de mensen bezig te houden in tijden van social distancing", zegt hij. "Iedereen mag deelnemen, maar de inwoners van Lo-Reninge hebben uiteraard een voordeel wat de vragen betreft."

De volgende quizronde is op dinsdag 31 maart om 20 uur. "Het is de bedoeling om drie keer per week enkele vragen te posten", zegt de quizfanaat uit Pollinkhove. "Mijn partner Charlot helpt bij het verwerken van de antwoorden. De winnaar krijgt trouwens een mooie prijs. Wie de prijzenpot wil aanvullen, mag me altijd contacteren", besluit Frederik Verstraete.

(KVCL)

"Het leek me leuk iets te doen om de mensen bezig te houden in tijden van social distancing", zegt hij. "Iedereen mag deelnemen, maar de inwoners van Lo-Reninge hebben uiteraard een voordeel wat de vragen betreft." De volgende quizronde is op dinsdag 31 maart om 20 uur. "Het is de bedoeling om drie keer per week enkele vragen te posten", zegt de quizfanaat uit Pollinkhove. "Mijn partner Charlot helpt bij het verwerken van de antwoorden. De winnaar krijgt trouwens een mooie prijs. Wie de prijzenpot wil aanvullen, mag me altijd contacteren", besluit Frederik Verstraete. (KVCL)