PVH’s VRIENDENBOEK (24): Gella zou graag nog één keer met haar overleden papa praten

© BELGAIMAGE
Redactie KW

Elke week leggen we een bekende West-Vlaming een tiental vragen voor die zo uit de vriendenboekjes van weleer kunnen komen. Deze week: ex-judoka Gella Vandecaveye.

Wie is Gella: 41 jaar oud en geboren en getogen in Kortrijk. Ze is recent verhuisd naar Melle en ongehuwd. Gella is zelfstandige in de PR & Sport Consulting. Ze houdt van recreatief sporten en in de tuin werken brengt haar tot rust.

Welke slechte gewoonte heb je: “Ik ben te gulzig: te veel chocolade, te veel plannen, te veel … En ik heb te weinig geduld.”

Wat is je favoriete geur: “Het parfum Jo Malone. En de zwavelgeur van een lucifer ruik ik ook graag.”

Stel: je hebt nog een jaar te leven. Wat wil je zeker nog doen:”Nog meer géven! Met familie, vrienden en dierbaren reizen. Zo wil ik zeker eens Antarctica ontdekken. En ik zou ook iedereen trakteren. En met een nog een jaar te leven zou living on the edge mijn motto zijn : alle ongezonde en gevaarlijke dingen uitproberen.”

Wat is je favoriete frituursnack: “Frietjes krokant gebakken met een liter andalouse!”

Wat is je grootste angst: “Fysiek en mentaal afhankelijk worden is voor mij ondenkbaar en dus een grote angst.”

Welke vraag wil je aan God stellen: “Of Hij mij aan de Grote Poort zou binnen laten om nog 1 keer met mijn papa te kunnen praten…”

Met welke bekende mens wil je een avond aan de toog hangen:”Met Richard Branson van Virgin en Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook. Ik zou hen uithoren over hun zin tot ondernemen en hun ‘prettig gestoord’ zijn.”

Geloof je in liefde op het eerste gezicht: “Het is hoe je het bekijkt. Als de persoonlijkheid achter de liefde op het eerste gezicht mij ook kan inspireren, boeien en liefkozen, dan wel.”

Welke concrete plannen heb je voor de nabije toekomst:”Verbouwingen en elke dag driehonderd procent genieten van de geneugten des levens in de nabije toekomst.”

Welke tekst wil je op je grafzerk: “Ik lig hier tegen mijn goesting!”

(PVH)