PVH’S VRIENDENBOEK (11): Justine De Jonckheere durft wel eens in overdrive te gaan

© Wout Beel
Redactie KW

Elke week leggen we een bekende West-Vlaming een tiental vragen voor die zo uit de vriendenboekjes van weleer geplukt kunnen zijn. Deze week: ex-Miss België en model Justine De Jonckheere.

>> Wie is Justine: Justine is 22 jaar jong en woont in Wevelgem. Ze is studente en werkt op zelfstandige basis als presentatrice en doet modellenwerk.

>> Welk fictief persoon zou je willen zijn: “Geen idee eigenlijk. Ik leef vooral in het nu.”

>> Wat is het beste moment van de dag: “Ik probeer van ieder moment te genieten, het leven gaat al snel genoeg voorbij!”

>> Wat is je favoriete gerecht en waarom: “Ik lust bijna alles, maar ben dol op een lekkere spaghetti. Een echte reden hiervoor heb ik niet, ik hou nu eenmaal van de Italiaanse keuken.”

>> Geloof je in liefde op het eerste gezicht: “Dat iemand je aandacht kan trekken vanaf het eerste moment, kan ik geloven. Maar om van liefde te spreken, komt er toch meer bij kijken dan enkel iemand voor de eerste keer zien.”

>> Wat draag je om te slapen: “Simpel: een leuke pyjama.”

>> Stel: je hebt nog een jaar te leven. Wat wil je zeker nog doen: “Zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden, want zij zijn mij het dierbaarst.”

>> Wat is je ultieme vakantie: “Cultuur, zon, zee en strand: meer heb ik niet nodig.”

>> Welke vraag wil je aan God stellen: “Daar heb ik nu eens echt geen idee over.”

>> Welk goed voornemen wil je ooit realiseren: “Mijn goede voornemen is om wat rustiger te blijven, ik durf soms wel eens in overdrive te gaan.”

(PVH)