PVH’S VRIENDENBOEK (10) : Yves Lampaert zou graag eens met Nathalie Meskens aan de toog hangen

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

Elke week leggen we een bekende West-Vlaming een tiental vragen voor die zo uit de legendarische vriendenboekjes kunnen komen. Deze week: wielerprof Yves Lampaert.

>> Wie is Yves: Yves Lampaert is 23 jaar oud en woont samen met zijn ouders, broer en zus op het landbouwbedrijf in Ingelmunster. Hij is tweedejaarsprofwielrenner bij Topsport Vlaanderen-Baloise. In zijn vrije tijd steekt hij graag een handje toe op het landbouwbedrijf en gaat hij vissen of mountainbiken.

>> Welke slechte gewoonte heb je: “Ik kan heel moeilijk neen zeggen. Soms zou ik dat eens meer moeten doen, maar ik heb met iedereen het beste voor.”

>> Met welke bekende mens zou je graag eens aan de toog hangen: “Met actrice Nathalie Meskens. Dat lijkt mij echt een sympathieke madam. En een knappe, dat ook.”

>> Wat is je ultieme vakantie: “Een echte survivaltocht met de mountainbike. Ik zie wel waar ik terechtkom. Dat zou ik graag eens doen. Elk jaar ga ik met enkele vrienden op mountainbikeweekend en dat zijn echt zalige tijden.”

>> Wat is je favoriete frituursnack: “Ik ben niet echt een ‘frituurman’. Maar als ik toch een frietje ga eten, neem ik er altijd een Bicky Burger bij. Achteraf heb ik daar meestal snel spijt van, want het is allemaal extra gewicht om op de fiets te torsen.”

>> Wat is je dierbaarste bezit: “Ik ben niet echt een materialist. Daarom kies ik voor mijn ouders, mijn broer Jens en mijn zus Saghine.”

(PVH)