Puur Izegem zoekt de ‘Klant van het Weekend’ in het ‘Weekend van de Klant’

© Frank Meurisse
Wouter Vander Stricht

In het ‘Weekend van de Klant’ gaat Puur Izegem op zoek naar de ‘Klant van het Weekend’. Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 oktober krijg je bij aankopen bij 67 verschillende handelaars in Izegem een stempel. Wanneer je drie stempels ontvangt, kun je met je spaarkaart meedingen naar de hoofdprijs van 500 euro.

Puur Izegem is binnen Unizo de werkgroep die de kleinhandel in de stad een hart onder de riem wil steken. Na geslaagde edities in 2018 en 2019 vindt het Weekend van de Klant opnieuw plaats, maar in een nieuw kleedje.

Het concept blijft hetzelfde, bij de deelnemende handelszaken krijgt men in het weekend van 2, 3 en 4 oktober een stempel. Drie verschillende stempels geven je de kans om de ‘Klant van het Weekend 2020’ te worden. De hoofdprijs is een bedrag van 500 euro, te besteden in de deelnemende zaken. Verder is er ook waardebon te winnen van 200 euro en eentje van 50 euro.

Trekking via Facebook live

De trekking van de winnaars wordt georganiseerd via Facebook Live. Dit jaar nemen 67 zaken deel, wat een groei van 20 procent betekent bij de eerste editie in 2018. Het is de bedoeling om het initiatief verder te laten doorgroeien en op te waarderen tot een vaste traditie. Naast een stempel krijgen de klanten in bepaalde zaken ook nog een extra presentje.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier