Er wordt gevraagd om je enkel voor heel dringende zaken te begeven naar het MAC of het Welzijnshuis. Er zijn uiteraard ook regelingen getroffen inzake de veiligheid. Bezoekers in het MAC moeten zich aanmelden aan het onthaal en van daaruit worden ze doorverwezen naar de betrokken dienst. Het gaat om de diensten burgerzaken, kas, parkeershop en ruimte en wonen.

Er zijn vloerstickers aangebracht om de afstand te bewaren en er is ontsmettingsgel voorhanden. Er werd ook plexiglas voorzien. De maximumcapaciteit bedraagt 11 personen en het MAC is toegankelijk van maandag tot donderdag van 9 tot 12 en van 13 tot 16 uur, op vrijdag van 9 tot 12 uur.

Digitaal werken

Er wordt opgeroepen om zoveel mogelijk digitaal te werken. Ook het Welzijnshuis in de Sluisvaartstraat opent een aantal diensten voor het publiek. De sociale dienst en de diensten thuiszorg en sociale huisvesting ontvangen opnieuw publiek, maar enkel op afspraak en in ruimere lokalen. De loketfuncties worden daarvoor in vier vergaderzalen georganiseerd. Een afspraak kan worden gemaakt via het nummer 059 31 92 10 of mailen kan naar welzijnshuis@middelkerke.be.

Er wordt gevraagd om je enkel voor heel dringende zaken te begeven naar het MAC of het Welzijnshuis. Er zijn uiteraard ook regelingen getroffen inzake de veiligheid. Bezoekers in het MAC moeten zich aanmelden aan het onthaal en van daaruit worden ze doorverwezen naar de betrokken dienst. Het gaat om de diensten burgerzaken, kas, parkeershop en ruimte en wonen. Er zijn vloerstickers aangebracht om de afstand te bewaren en er is ontsmettingsgel voorhanden. Er werd ook plexiglas voorzien. De maximumcapaciteit bedraagt 11 personen en het MAC is toegankelijk van maandag tot donderdag van 9 tot 12 en van 13 tot 16 uur, op vrijdag van 9 tot 12 uur. Er wordt opgeroepen om zoveel mogelijk digitaal te werken. Ook het Welzijnshuis in de Sluisvaartstraat opent een aantal diensten voor het publiek. De sociale dienst en de diensten thuiszorg en sociale huisvesting ontvangen opnieuw publiek, maar enkel op afspraak en in ruimere lokalen. De loketfuncties worden daarvoor in vier vergaderzalen georganiseerd. Een afspraak kan worden gemaakt via het nummer 059 31 92 10 of mailen kan naar welzijnshuis@middelkerke.be.