"Vrijdag organiseren we met de drie clubs waar Mikey voor gespeeld heeft - Racing Brugge, KBBC Oostkamp en BBC Sint Jan Zedelgem Lions - een herdenkingsmatch in het KTA in de Rijselstraat in Sint-Michiels", vertelt voorzitter Ricardo Neyaert. "Spelers die ooit hebben samengespeeld met Mikey, zullen twee ploegen vormen en het tegen elkaar opnemen."

Zoals BC Oostende

"Het doel is er een gezellige avond van te maken, zoals hij het graag gewild zou hebben. Tegen zijn trainer Kenneth Beuckelaer, de initiatiefnemer, had hij gezegd dat hij graag eens een match wilde spelen zoals BC Oostende : met muziek, een speaker en cheerleaders. We zullen ons uiterste best doen om Mikey op deze manier zeer trots te maken."

Cheerleaders

De plannen kregen al snel een heel concrete invulling : Basket Sijsele stelt zijn baskettunes ter beschikking, de cheerleaders van BC Oostende komen af, Kris Schoeters van Antwerp Giants en Jarno Boone zullen de speakers van dienst zijn. Ze doen dit allemaal gratis, uit medeleven. De organisatie was nog dringend op zoek naar een lichtinstallatie, die het gratis zou mogen lenen. Daarover verscheen rond de middag een bericht op onze website. "De reacties waren enorm", zegt voorzitter Ricardo Neyaert. "We zouden wel zeven installaties kunnen zetten, zo groot was de bereidwilligheid. Uiteindelijk zal de provincie West-Vlaanderen ons morgen helpen voor het licht."

Vrijdagavond zwaaien de deuren open om 18 uur, de match zelf start om 19 uur. De toegang is gratis.

(ON)

"Vrijdag organiseren we met de drie clubs waar Mikey voor gespeeld heeft - Racing Brugge, KBBC Oostkamp en BBC Sint Jan Zedelgem Lions - een herdenkingsmatch in het KTA in de Rijselstraat in Sint-Michiels", vertelt voorzitter Ricardo Neyaert. "Spelers die ooit hebben samengespeeld met Mikey, zullen twee ploegen vormen en het tegen elkaar opnemen."Zoals BC Oostende"Het doel is er een gezellige avond van te maken, zoals hij het graag gewild zou hebben. Tegen zijn trainer Kenneth Beuckelaer, de initiatiefnemer, had hij gezegd dat hij graag eens een match wilde spelen zoals BC Oostende : met muziek, een speaker en cheerleaders. We zullen ons uiterste best doen om Mikey op deze manier zeer trots te maken." CheerleadersDe plannen kregen al snel een heel concrete invulling : Basket Sijsele stelt zijn baskettunes ter beschikking, de cheerleaders van BC Oostende komen af, Kris Schoeters van Antwerp Giants en Jarno Boone zullen de speakers van dienst zijn. Ze doen dit allemaal gratis, uit medeleven. De organisatie was nog dringend op zoek naar een lichtinstallatie, die het gratis zou mogen lenen. Daarover verscheen rond de middag een bericht op onze website. "De reacties waren enorm", zegt voorzitter Ricardo Neyaert. "We zouden wel zeven installaties kunnen zetten, zo groot was de bereidwilligheid. Uiteindelijk zal de provincie West-Vlaanderen ons morgen helpen voor het licht."Vrijdagavond zwaaien de deuren open om 18 uur, de match zelf start om 19 uur. De toegang is gratis. (ON)