Prizma Middenschool in Izegem steunt Tejo-huis door pannenkoekenverkoop

© Frank Meurisse
Redactie KW

Eind vorig jaar organiseerde de Prizma Middenschool Izegem de traditionele pannenkoekenverkoop. Als goed doel hadden ze het Tejo-huis Izegem gekozen. In het huis in wording zullen jongeren onmiddellijk, anoniem en gratis terechtkunnen voor psychische hulp.

Met terechte trots kon Tine Decabooter, coördinator van de Prizma Middenschool, een bedrag van 2.371 euro overhandigen aan Rotaryclub Izegem, initiatiefnemer van Tejo Izegem. Voorzitter Peter Van Steen van Rotaryclub Izegem is dan ook heel tevreden. “We zijn bijzonder blij met deze steun, zeker omdat het komt door de inzet van jongeren, precies de doelgroep waarvoor dit project bedoeld is. Het was even zoeken, maar we krijgen stilaan zicht op een geschikte locatie: voor de inrichting van dat pand zal deze steun dus al snel goed van pas komen.”

Tejo-huis Izegem is daarnaast ook bezig met de uitbouw van een klein team van medewerkers en therapeuten, die op vrijwillige basis hun medewerking verlenen. Bij deze doen ze ook een oproep aan therapeuten uit de regio om een stukje van hun tijd in dit mooie project te investeren. (MI)

Voor meer info rond Tejo kan je terecht bij Geert Soetaert, via geertsoetaert@telenet.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier