Prijswinnaars ‘Maand van de Markt’ uitgenodigd in stadhuis van Poperinge voor prijsuitreiking

De prijzen gingen naar: Luka Vandenberghe, Ann Durnez, Vera Cornette, Dirk Heughebaert, Jacqueline Decrock, Annick Sergier, Rosette Lenoir, Rita Gesquiere, Noël Ballieu, Magda Moerman, Marijke Degryse, Marc Dehouck, Marijke Lozie, Annie De Cat, Geert Derycke, Ria Haeghebaert, Marijke Theeten, Hilde Vanpeteghem, Glenn Defever en Noël Warmoes. © MD
Andres Hollebeke
Andres Hollebeke Medewerker KW

Op vrijdag 26 mei, na de wekelijkse marktdag, werden alle winnaars van de Maand van de Markt uitgenodigd voor de prijsuitreiking in de Gotische zaal van het stadhuis.

De Maand van de Markt had Poperinge plaats tijdens de maand april. De hoofdprijs was een Pop.Kado van 250 euro, en ging naar Heidi Wyllemet. Alle andere winnaars wonnen een pakket aan waardebonnen om te spenderen op de vrijdagmarkt van Poperinge, aangeboden door stad Poperinge en de marktkramers. Daarnaast werden er ook twee horecabonnen van 50 euro onder de winnaars verloot.

De prijzen gingen naar: Luka Vandenberghe, Ann Durnez, Vera Cornette, Dirk Heughebaert, Jacqueline Decrock, Annick Sergier, Rosette Lenoir, Rita Gesquiere, Noël Ballieu, Magda Moerman, Marijke Degryse, Marc Dehouck, Marijke Lozie, Annie De Cat, Geert Derycke, Ria Haeghebaert, Marijke Theeten, Hilde Vanpeteghem, Glenn Defever en Noël Warmoes.

Imago verbeteren

De Maand van de Markt is een organisatie van alle Vlaamse provincies, OC West, De Vlaamse Federatie Ambulante Handel en de Onafhankelijke Orde van West-Vlaamse Marktkramers met steun van stad Poperinge en de Poperingse marktkramers. De ‘Maand van de Markt’ is een promotieactie en heeft tot doel het imago van de wekelijkse markt te verbeteren, meer (jonge) mensen naar de Vlaamse markten lokken en een positieve impuls geven aan de wekelijkse markten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier