Iedere middag druppelen pakketjes wandelaars de Oostendse zeedijk op voor een frisse neus. En als de zon dan ook nog van de partij is, lijkt het toch nog een beetje lente, ondanks alle corona-ellende. Maar het virus laat ook hier zijn aanwezigheid voelen in de vele lege zitbanken die het stadsbestuur met nadarafsluitingen afschermt.

Ook het beeld van koning Boudewijn moest het vanmiddag weer ontgelden want het kreeg een mondmaster op. Niet iedere passant aan de Venetiaanse Gaanderijen kon de 'grap' appreciëren, zeker nu het gebrek aan die maskertjes in de zorgsector de strijd tegen het virus extra problematisch maakt. En de zorgsector elk mondmasker meer dan nodig heeft.

(ML)

Iedere middag druppelen pakketjes wandelaars de Oostendse zeedijk op voor een frisse neus. En als de zon dan ook nog van de partij is, lijkt het toch nog een beetje lente, ondanks alle corona-ellende. Maar het virus laat ook hier zijn aanwezigheid voelen in de vele lege zitbanken die het stadsbestuur met nadarafsluitingen afschermt. Ook het beeld van koning Boudewijn moest het vanmiddag weer ontgelden want het kreeg een mondmaster op. Niet iedere passant aan de Venetiaanse Gaanderijen kon de 'grap' appreciëren, zeker nu het gebrek aan die maskertjes in de zorgsector de strijd tegen het virus extra problematisch maakt. En de zorgsector elk mondmasker meer dan nodig heeft.(ML)