Prachtige prijzen voor de winnaars van de eindejaaractie zaterdagmarkt in Ieper

Op foto de respectieve prijswinnaars, schepen Diego Desmadryl, Dirk Vandamme van het marktcomité en marktleidster Griet Biesbrouck. © EG
Redactie KW

Dit jaar werd opnieuw een eindejaaractie op poten gezet om de wekelijkse zaterdagmarkt in Ieper te promoten. De handelaars schonken prachtige prijzen.

De actie liep van 30 november tot en met 4 januari waarbij de marktbezoeker na een aankoop verschillende stempels kon verzamelen bij de vele marktkramers. Een volle stempelkaart betekende kans maken op een mooie prijs. “Onze dank gaat uit naar alle marktkramers die hieraan meewerkten en hun klanten aanmoedigden om veel stempels te verzamelen”, zegt Diego Desmadryl, schepen voor Economie. “Ook dank aan Jurgens slagerij om bij te dragen aan de mooie hoofdprijs, namelijk een barbecue met bediening voor 20 personen ter waarde van 300 euro. Verder zijn er nog twee waardebonnen ter waarde van 100 euro, te spenderen bij ‘De Heerlyckheid’ en ‘A L’Envers’ te Ieper. Nieuw dit jaar zijn de bonnenboekjes ter waarde van 80 euro, te gebruiken bij diverse marktkramers. Als troostprijs zijn er ook nog zes mooie gevulde boodschappentassen die we graag wegschenken aan onze trouwe marktbezoekers.”

Prijswinnaars

Een barbecue voor 20 personen van Jurgens slagerij gaat naar Manderijck – Metsu, een bon van 100 euro van De Heerlyckheid is voor Marie-Christine Muylle en een bon van 100 euro te besteden in A L’ Envers gaat naar Lena Lanszweert. Bonnenboekjes ter waarde van 80 euro zijn voor Kris Vandenweghe, Annelies Mattheus, Maria Vermeersch, Nadine Props, Denise Wenes, Marie-Madeleine Bardyn en Francine Tytgat. Volgende personen winnen een gevulde boodschappentas: Patrick Vandermeersch, Bert Volckaert, Ronny Mahieu, Andy Bonte, Martine Lecrivain en Thérèse Decramer.

(EG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier