Positieve coronatest bij Wielsbeke B, bekermatch van A-ploeg tegen Lokeren niet in gedrang

De A-ploeg van SC Wielsbeke kan zaterdag wel gewoon bekeren. © VDB
Olaf Verhaeghe

Een van de spelers van Wielsbeke B is besmet met het coronavirus. Het gaat om een van de jongeren die recent op reis was in het zuiden van Portugal. De wedstrijd van de B-ploeg in vierde provinciale en de match van de beloften is uitgesteld. De bekerconfrontatie van de A-ploeg, actief in eerste provinciale, kan zaterdag wel gewoon plaatsvinden.

Geen competitiewedstrijden voor de B-ploeg en de beloftenploeg van SC Wielsbeke. Een van de spelers testte positief op het coronavirus na een zomervakantie in het zuiden van Portugal. Ook zijn broer blijkt besmet. Omdat de voetballer op training verscheen en dus contact had met de rest van zijn ploeg. Dat bevestigt het bestuur van de club. “Alle spelers zijn nu in quarantaine en ten laatste maandag moet iedereen zijn getest”, klinkt het.

Wielsbeke B zou dit weekend normaal tegen Stasegem spelen, de beloften kwamen vrijdagavond uit tegen Eendracht De Haan. Beide wedstrijden zijn uitgesteld. Voor de bekermatch van de eerste ploeg van Wielsbeke is er geen probleem. Omdat zij geen contact hadden met de spelers van de B-ploeg of beloften, kunnen ze zonder zorgen bekeren tegen Lokeren-Temse. (IV/OV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier