Poperinge pakt uit met Winterquiztebubbel

©MICHAEL DEPESTELE (Foto MD)
©MICHAEL DEPESTELE (Foto MD)
Redactie KW

De stad Poperinge stelt met plezier de tweede editie van haar gratis digitale familie- en bubbelquiz voor: de Winterquiztebubbel. Op dinsdag 29 december om 19.30 uur gaan de deelnemers opnieuw de vriendschappelijke strijd met elkaar aan, elk vanuit hun eigen woonkamer.

“De Winterquiztebubbel is een lichtvoetige quiz met een niet te missen link naar de Hoppestad en natuurlijk ook naar de winter. De quiz is toegankelijk voor iedereen, voor geoefende quizzers en toevallige deelnemers, voor Poperingenaars en niet-Poperingenaars. Bovendien valt er voor elk team een leuke prijs met een Poperingse link te winnen”, zegt schepen Loes Vandromme (CD&V).

Samen vanuit je eigen huis

De quiz wordt live gestreamd en dus digitaal gespeeld. Iedereen neemt deel vanuit het comfort van de eigen woonkamer. Nieuw voor deze editie is dat deelnemers als team kunnen spelen, ook zonder dat ze tot elkaars huishouden behoren of in dezelfde ruimte zitten. Teamleden kunnen in een groepschat mondeling overleggen, de teamleider vult de antwoorden in. Met een realtimerangschikking kan iedereen het gebeuren tot in de puntjes volgen.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Na de inschrijving krijgt de teamleider een link met handleiding. De Winterquiztebubbel wordt georganiseerd in samenwerking met Quiztion.

Alle informatie en inschrijven via www.poperinge.be/winterquiztebubbel . (AHP)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten