Pop-up zomerbar Azuro opent de deuren in Kortrijk

© EDB
Redactie KW

Pop-up zomerbar Azuro ging op vrijdag 24 mei van start. Kortrijkzanen Dieter De Clercq (31), Mathieu Clarysse (22) en Kelly Libaers (21) werkten wekenlang met man en macht om van hun zomerbar een pareltje te maken.

Na eindjaarsproject Cheers en winterbar Sibäria sloegen Dieter, Mathieu en Kelly opnieuw de handen in elkaar, dit keer voor een zomers project. Van een braakliggend terrein op de hoek van de Doenaertstraat en de Dumolinlaan. Ze maakten er gezellig stukje vakantie van in eigen streek, met hoekjes waar verschillende sferen heersen en waar er ook een zandpartij is. Zowel wie rustig wil genieten als wie van iets meer levendigheid houdt, komt er aan zijn trekken. “Wie bij ons gezellig wil vertoeven met de kinderen kan dit, maar ook de jeugd vindt het hier fijn“, aldus Mathieu.

Het drietal zal ook evenementen organiseren, zoals after works, kindernamiddagen en momenten met rustige muziek. De evenementen kan je volgen op de Facebookpagina van Azuro. “Op onze locatie zijn er heel wat mogelijkheden”, stelt Kelly. “We kozen voor een locatie tussen de stad en de deelgemeenten. Vaak kwam er bij vorige projecten de kritiek dat alles zich in het centrum bevindt. Nu zitten we dicht bij iedereen, is er voldoende parkeermogelijkheid, zowel voor auto’s als fietsen“, vult Dieter aan.

De zaakvoerders met v.l.n.r. Mathieu Clarysse en Kelly Libaers en Dieter De Clercq
De zaakvoerders met v.l.n.r. Mathieu Clarysse en Kelly Libaers en Dieter De Clercq© (foto EDB)

Betere tapas, fingerfood, snacks en een vlugge hap en verschillende dranken zijn er allemaal te verkrijgen in de zomerbar, die tot rond half september zal geopend zijn.

Je kan Azuro bereiken via hello@sibaria.be

(EDB – foto’s EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier