Het had wat voeten in de aarde maar vanaf vandaag kan iedereen de passage tussen de Visspaanstraat, de Katelijnestraat en de Rodenonnenstraat vrij in en uit. Eerstdaags komen er nog paaltjes om het autoverkeer te weren. De buurt is in ieder geval opgetogen met het openstellen van het domein die zeker een bezoekje waard is.

Zelfs doorwinterde Bruggelingen ontdekken er een nieuw stukje Brugge. Je vindt er er nog volop restanten van het kloosterleven en architectonische pareltjes uit de tijd van het klooster.

(JV)

Het had wat voeten in de aarde maar vanaf vandaag kan iedereen de passage tussen de Visspaanstraat, de Katelijnestraat en de Rodenonnenstraat vrij in en uit. Eerstdaags komen er nog paaltjes om het autoverkeer te weren. De buurt is in ieder geval opgetogen met het openstellen van het domein die zeker een bezoekje waard is.Zelfs doorwinterde Bruggelingen ontdekken er een nieuw stukje Brugge. Je vindt er er nog volop restanten van het kloosterleven en architectonische pareltjes uit de tijd van het klooster.(JV)