Politiezone Westkust verwelkomt nieuwe wijkinspecteurs

Vlnr overkoepeld diensthoofd wijkdiensten commissaris Segaert, wijkinspecteur Germonpre (De Panne), wijkinspecteur Astaes (Koksijde) en diensthoofd wijkdienst Koksijde commissaris Calcoen. © (Foto MVQ)
Redactie KW

Het team van Politiezone Westkust krijgt er enkele nieuwe collega’s bij die zich zullen inzetten voor de wijkdienst van Koksijde en De Panne.

De wijkdienst van Koksijde is een werkkracht rijker. Sinds begin juni versterkt Inspecteur Sven Astaes hun rangen. Hij is het nieuwe gezicht van de wijk Koksijde-bad. Na een 23-jarige carrière bij de interventiedienst (eerst bij gemeentepolitie Nieuwpoort, na de hervorming bij PZ Westkust), maakte hij de overstap naar de wijk.

Ook de wijkdienst van De Panne verwelkomde begin juni een nieuwe collega. Inspecteur Steve Germonpre wordt voorlopig ingezet als ‘vlinder’ en springt in de verschillende wijken bij waar nodig. Hij startte zijn carrière bij PZ Oostende waar hij 12 jaar actief was binnen de interventiedienst, de hondenbrigade en de wijkdienst, daarna werkte hij 3 jaar op de interventiedienst bij PZ Polder. Net voor hij startte als wijkinspecteur in De Panne was hij 4 jaar actief binnen de onthaaldienst van het centrale politiehuis in Koksijde.

(MVQ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier