Politiezone Vlas stelt zes nieuwe medewerkers voor

De nieuwe aanwinsten met burgemeester Vincent Van Quikenborne, burgemeester Francis Benoit en korpschef Filip Devriendt. © AN
Annelies Nollet

Afgelopen week stelde politiezone Vlas (Kortrijk, Kuurne en Lendelede) maar liefst zes nieuwe medewerkers voor. Het gaat om agenten die actief zullen zijn op straat, maar onder andere ook om een nieuwe juriste.

Concreet gaat het over inspecteur Marco G die aan de slag gaat in interventieteam 8. Hij komt over van PZ Oostende maar werkte vroeger nog voor PZ Vlas. Hij zal samenwerken met inspecteur Toon V. Die eerder aan de slag was bij PZ TARL (Ternat, Affligem, Roosdaal en Liedekerke).

Hoofdinspecteur Dimitri V. komt PZ Vlas versterken als teamchef in interventieteam 4. Hij is al enkele jaren aan de slag bij Vlas, maar maakt nu promotie van inspecteur naar hoofdinspecteur. Hoofdinspecteur Jürgen V. wordt rechercheur in team Diefstallen binnen de afdeling Lokale Recherche. Ook hij maakt promotie van inspecteur naar hoofdinspecteur.

Adviseur Anouk V. gaat aan de slag als juriste in de Beleidsondersteuning. Ze was eerder werkzaam bij de provincies West- en Oost-Vlaanderen. Hoofdinspecteur Steven F. ten slotte wordt teamchef in interventieteam 6. Hij komt over van de PZ Ronse.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.