Tijdens de week is dit tussen 8 uur en 12 uur en tussen 13 uur en 17 uur. Op zaterdag kan je er terecht tussen 9 uur en 12 uur. Er moet wel nog altijd een telefonische afspraak gemaakt worden op het nummer 050 820 800.

Bij het maken van uw afspraak zal er gevraagd worden naar welke locatie u wilt gaan voor uw aangifte. Dit kan tijdens de weekdagen te Beernem in het politiekantoor, te Oostkamp in het Oostcampus en te Zedelgem in het gemeentehuis. Op zaterdag kunt u terecht in het Veiligheidsgebouw te Oostkamp. Voor dringende inetrventies en aangiftes gelieve wel contact op te nemen via het nummer 101.

(GS)

Tijdens de week is dit tussen 8 uur en 12 uur en tussen 13 uur en 17 uur. Op zaterdag kan je er terecht tussen 9 uur en 12 uur. Er moet wel nog altijd een telefonische afspraak gemaakt worden op het nummer 050 820 800.Bij het maken van uw afspraak zal er gevraagd worden naar welke locatie u wilt gaan voor uw aangifte. Dit kan tijdens de weekdagen te Beernem in het politiekantoor, te Oostkamp in het Oostcampus en te Zedelgem in het gemeentehuis. Op zaterdag kunt u terecht in het Veiligheidsgebouw te Oostkamp. Voor dringende inetrventies en aangiftes gelieve wel contact op te nemen via het nummer 101. (GS)