Wie naar zijn tweede verblijf komt of geen geldige reden heeft, werd teruggestuurd. Ook controleerde de politie het aantal inzittenden per wagen.

"We zullen niet op voorhand laten weten waar of wanneer er controles zullen zijn", klinkt het bij de politie. Alle personen die niet-essentiële verplaatsingen doen richting Westkust worden teruggestuurd. "Zelfs als mensen van Knokke komen om hier een wandeling te maken, sturen we ze terug. Iedereen moet echt in zijn eigen woonplaats blijven." Ook tweedeverblijvers wordt dus gevraagd niet naar zee te komen.

(JT)

Wie naar zijn tweede verblijf komt of geen geldige reden heeft, werd teruggestuurd. Ook controleerde de politie het aantal inzittenden per wagen."We zullen niet op voorhand laten weten waar of wanneer er controles zullen zijn", klinkt het bij de politie. Alle personen die niet-essentiële verplaatsingen doen richting Westkust worden teruggestuurd. "Zelfs als mensen van Knokke komen om hier een wandeling te maken, sturen we ze terug. Iedereen moet echt in zijn eigen woonplaats blijven." Ook tweedeverblijvers wordt dus gevraagd niet naar zee te komen. (JT)