Politie legt feestje met 23 personen in een vakantiehoeve in Moorslede stil

Het seksfeestje werd ontdekt in deze hoeve.© BF
Het seksfeestje werd ontdekt in deze hoeve.© BF
Redactie KW

De politie kwam zaterdagochtend tussen op een feest in een vakantiehoeve langs de verlaten Kouterweg in Moorslede. Daar waren 23 mensen aanwezig. Die kregen allemaal een proces-verbaal. De uitbaters van de vakantiehoeve hadden de politie zelf opgebeld.

De politie kwam zaterdagochtend tussen in een vakantiehoeve 1919 langs de landelijke Kouterweg in Moorslede nadat de uitbaters hen zelf opgebeld hadden. Verschillende gasten van de B&B bleken er onder invloed te zijn van alcohol of anderen verdovende middelen en brachten schade in de omgeving aan. Bij aankomst van de politie trof men er 23 mensen aan. Volgens de politie zijn de feestvierders afkomstig uit de Brusselse regio.

De betrokkenen werkten niet bijster mee tijdens de tussenkomst van de politie. Daardoor moesten de agenten extra ploegen oproepen en werd ook ondersteuning gevraagd van de collega’s van de politiezone RIHO. “Vakantiewoningen blijven een aandachtspunt voor onze coronapatrouilles”, meldt de politie.

In de B&B lag er onder andere lingerie en vond men lachgas terug. De gasten kregen allemaal een proces-verbaal onder hun neus. Voorlopig is het niet duidelijk of de uitbaters van de B&B afwisten wat er zich precies in hun zaak afspeelde. Burgemeester Ward Vergote (Visie) besliste inmiddels in samenspraak met de procureur om de B&B minstens tot na dit weekend te sluiten.

(BF/Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.