Op deze plaatsen is telkens ook een mobiel digitaal waarschuwingsbord geïnstalleerd. Op het scherm van deze tekstkar verschijnt de tekst: 'Corona - Blijf in je kot - Onnodige verplaatsingen zijn verboden'. Doordat de veiligheidsdiensten nu ook vanuit de centrale dispatching in het commissariaat in de Van Steenestraat in Knokke de belangrijkste invalswegen aan de grensovergang dag en nacht in de gaten kunnen houden, wil het gemeentebestuur de federale coronamaatregelen strikter doen naleven zodat enkel nog personen met een gegronde reden zich van Nederland naar België, en omgekeerd, verplaatsen.

De Nederlandse grens mag je in principe enkel nog over voor het uitvoeren van professionele verplaatsingen, met inbegrip van woon-werkverkeer. Voorzien van bijstand en zorgen voor oudere personen, voor minderjarigen, voor personen met een handicap en voor kwetsbare personen mag ook. (DM)

Op deze plaatsen is telkens ook een mobiel digitaal waarschuwingsbord geïnstalleerd. Op het scherm van deze tekstkar verschijnt de tekst: 'Corona - Blijf in je kot - Onnodige verplaatsingen zijn verboden'. Doordat de veiligheidsdiensten nu ook vanuit de centrale dispatching in het commissariaat in de Van Steenestraat in Knokke de belangrijkste invalswegen aan de grensovergang dag en nacht in de gaten kunnen houden, wil het gemeentebestuur de federale coronamaatregelen strikter doen naleven zodat enkel nog personen met een gegronde reden zich van Nederland naar België, en omgekeerd, verplaatsen. De Nederlandse grens mag je in principe enkel nog over voor het uitvoeren van professionele verplaatsingen, met inbegrip van woon-werkverkeer. Voorzien van bijstand en zorgen voor oudere personen, voor minderjarigen, voor personen met een handicap en voor kwetsbare personen mag ook. (DM)