Bij het aanrijden zagen de politiemensen vanuit de verte een zwarte rookpluim. Eens ter plaatse bleek ook een tweede tuinhuisje in brand te staan. In de tuinhuizen stonden normaal ook enkele gasflessen, maar deze waren er al uit verwijderd door de campinguitbater.

In afwachting van de komst van de brandweer en om te vermijden dat het vuur zou overslaan naar de caravans in de buurt, startte de politie met grote poederblussers uit de politievoertuigen de bluswerken. Ook enkele campingbewoners hielpen daarbij. Ze konden het vuur onder controle krijgen. Even later was de brandweer ter plaatse die nog nabluste. De tuinhuisjes zijn door de brand compleet vernield. Door de hitte zijn de vier aanpalende stacarvans beschadigd, maar nog bewoonbaar.

Bij het aanrijden zagen de politiemensen vanuit de verte een zwarte rookpluim. Eens ter plaatse bleek ook een tweede tuinhuisje in brand te staan. In de tuinhuizen stonden normaal ook enkele gasflessen, maar deze waren er al uit verwijderd door de campinguitbater. In afwachting van de komst van de brandweer en om te vermijden dat het vuur zou overslaan naar de caravans in de buurt, startte de politie met grote poederblussers uit de politievoertuigen de bluswerken. Ook enkele campingbewoners hielpen daarbij. Ze konden het vuur onder controle krijgen. Even later was de brandweer ter plaatse die nog nabluste. De tuinhuisjes zijn door de brand compleet vernield. Door de hitte zijn de vier aanpalende stacarvans beschadigd, maar nog bewoonbaar.