Podium Cactusfestival te klein voor decor van Oscar and The Wolf

Oscar and The Wolf sluit vrijdag het Cactusfestival af. © Redferns
Roel Jacobus
Roel Jacobus journalist/muzikant

Groot, groter, grootst… Het podium van Cactusfestival mag dan al tot de grotere in zijn soort behoren, afsluiter Oscar and The Wolf ziet de zaken nóg een stuk omvangrijker. Een gedeelte van zijn decor kan er niet op.

Vrijdagmorgen arriveerde de crew van Oscar and The Wolf met maar liefst twee opleggers decormateriaal. Het technische podiumteam van Cactus krabde zich even in de haren om alle grote stukken een plaats in de backstage te geven.

Hoewel, alle stukken is niet juist gezegd. Want er kwam meer materiaal mee dan er plaats is op het podium. Nochtans behoort de infrastructuur van Cactus tot de grotere stadsfestivals.

Een aantal stukken van meer bepaald de ledwall – dat is de achtergrondmuur met duizenden kleine lampjes – moeten onverrichterzake aan de kant blijven staan. Maar het merendeel van de decorstukken kan gebruikt worden. De fans hoeven dus niet te vrezen: de show gaat door. (RJ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten