"We aanvaarden de maatregelen van de federale overheid", zegt Chelsea Vanhullebusch van Plopsaland. "Ons waterpark Plopsaqua blijft tot en met 3 april gesloten, maar de opening van het attractiepark zelf blijft wel op de agenda staan. Als alles goed gaat, verwelkomen we het grote publiek op zaterdag 4 april, daags voordien lopen alle beperkingen weer af. Als deze periode verlengd wordt, zullen we de situatie op dat moment bekijken en beslissingen nemen."

Momenteel heerst er wel al een gezellige drukte in het park, want alles wordt in gereedheid gebracht voor het nieuwe seizoen. "Alle werken blijven doorgaan, want we gaan er van uit dat wij binnen drie weken op volle kracht van start kunnen gaan. Maar we volgen alles van minuut tot minuut op."

In Plopsaland De Panne werken er 167 mensen, waarvan 120 seizoenmedewerkers. Plopsaqua heeft elf mensen in dienst.

"We aanvaarden de maatregelen van de federale overheid", zegt Chelsea Vanhullebusch van Plopsaland. "Ons waterpark Plopsaqua blijft tot en met 3 april gesloten, maar de opening van het attractiepark zelf blijft wel op de agenda staan. Als alles goed gaat, verwelkomen we het grote publiek op zaterdag 4 april, daags voordien lopen alle beperkingen weer af. Als deze periode verlengd wordt, zullen we de situatie op dat moment bekijken en beslissingen nemen."Momenteel heerst er wel al een gezellige drukte in het park, want alles wordt in gereedheid gebracht voor het nieuwe seizoen. "Alle werken blijven doorgaan, want we gaan er van uit dat wij binnen drie weken op volle kracht van start kunnen gaan. Maar we volgen alles van minuut tot minuut op."In Plopsaland De Panne werken er 167 mensen, waarvan 120 seizoenmedewerkers. Plopsaqua heeft elf mensen in dienst.