Plopsaland De Panne viert vijftiende verjaardag met dagelijkse verjaardagsparade

Redactie KW

Daarnaast krijgt het cafédecor van FC De Kampioenen ook een vaste plaats in het park. Plopsaqua, het waterpark van Plopsaland De Panne, opent de deuren op 22 maart.

Plopsaqua De Panne, het eerste Plopsa-waterpark opent haar deuren op 22 maart. Plopsaqua De Panne is een zwemcomplex van 4.000 vierkante meter groot, gelegen naast Plopsaland De Panne. Bovenop een 25-meterbad met 4 banen komt er een ruim speelgedeelte met drie verschillende zwembaden en zes glijbanen. Bovendien zullen in het zwemparadijs bubbelbaden, waterkanonnen, een wildwaterbaan en een playhouse met verschillende watereffecten te vinden zijn. Hiervoor werd een investering van 16 miljoen euro gedaan.

Naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van Plopsaland De Panne komt er een dagelijkse verjaardagsparade doorheen het park, waarin de populaire Studio 100-figuren de hoofdrol zullen spelen.

Het originele FC De Kampioenencafé krijgt dan weer een vaste plek in het park. Studiospots en camera’s geven de bezoekers het gevoel dat ze echt op de televisieset van FC De Kampioenen rondlopen. Bovendien wordt het mogelijk om net als de acteurs in het café een hotdog, croque of de alombekende ‘dagschotel’ te bestellen. Het FC De Kampioenencafé zal zo’n 100 zitplaatsen tellen, binnen en buiten.

(TC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.