Plopsa voortaan het hele jaar open en zoekt nog 500 jobstudenten en 100 flexi-jobbers

Plopsa Hotel De Panne opent eind oktober de deuren. © MVQ
Myriam Van den Putte

Plopsaland De Panne maakt komaf met de traditionele winterbreak! Het attractiepark blijft voor het eerst ook na de kerstvakantie open tijdens de weekends van januari, februari en maart en gedurende de volledige krokusvakantie. De overige dagen blijft Mayaland, de indoorzone van het park, voortaan ook elke dag geopend. Bezoekers kunnen dus in principe 365 dagen per jaar in Plopsaland De Panne terecht. Voor het komende najaar en voorjaar is Plopsa daarom op zoek naar 500 jobstudenten en 100 flexi-jobbers.

Traditioneel eindigde het seizoen van Plopsaland De Panne op de laatste dag van de kerstvakantie. Daarna sloot het park steeds zijn deuren tot de eerste dag van de paasvakantie. Vandaag kondigt Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof aan: “Voortaan zal het park ook tijdens de weekends van januari, februari en maart én de volledige krokusvakantie open zijn. Op alle andere dagen waarop Plopsaland De Panne niet open is, dit zijn vooral bepaalde weekdagen van september tot en met maart, zal Mayaland Indoor altijd open zijn en dit vanaf 9 november. Bezoekers kunnen voortaan dus 365 dagen per jaar in het park terecht. Het nabij gelegen waterpark Plopsaqua De Panne blijft ook, net zoals de voorbije jaren, 365 dagen per jaar open. Een pretparkbezoek is niet meer zo seizoensgebonden als enkele jaren terug. We merkten dat steeds meer mensen ook in de herfst- en de eindejaarsperiode hun weg vinden naar het park. Bovendien opent het Plopsa Hotel eind oktober zijn deuren. Het ideale moment dus om ervoor te zorgen dat bezoekers, abonnees en hotelgasten 365 dagen per jaar in het park terecht kunnen.”

500 jobstudenten en 100 flexijobs

Extra openingsdagen zorgen vanzelfsprekend voor extra jobs. Plopsa is daarom dringend op zoek naar 500 jobstudenten om dit najaar nog een of meerdere dagen aan de slag te gaan in het park. “Het gaat om allerlei functies”, licht Steve toe. “Van attractiebedieners en kassamedewerkers tot restaurant- en winkelmedewerkers”. Werknemers of gepensioneerden die een centje willen bijverdienen, zijn ook welkom bij Plopsa, het park zoekt 100 flexi-jobbers. Solliciteren kan op het vacatureportaal van Plopsa via www.plopsajobs.be.

Opening Plopsa Hotel

Eind oktober openen ook de deuren van het Plopsa Hotel. Plopsa kondigde onlangs aan dat ook hier 50 mensen aangeworven worden in verschillende afdelingen gaande van receptionisten, barpersoneel tot chefs, keukenmedewerkers en schoonmaakpersoneel. Ook in het Plopsa Hotel zijn er vacatures voor flexi-jobbers.

https://www.youtube.com/watch?v=BDSlwb5cALU&feature=youtu.be&ab_channel=Plopsa

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.