"De plexiwand is ideaal om zowel jezelf, je werknemers als je klanten te beschermen tegen het coronavirus", zegt vertegenwoordiger Dieter Vindevogel. "Het is een extra veiligheid naast de mondmaskers en handschoenen."

"Dragen ons steentje bij"

DeltaPrint produceert alles zelf, wat leidt tot een kwaliteitsvolle afwerking en snelle levertijd. "Ons systeem is standaard regelbaar in de hoogte, waardoor we met één systeem verschillende types kunnen creëren. De wand kan worden ingezet met een gleuf van zes of tien centimeter, of volledig dicht. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal en kan uiteraard worden ontsmet."

De klanten van DeltaPrint zijn vooral actief in de standenbouw en evenementensector. "Normaal produceren wij allerhande promomateriaal, maar nu ligt alles stil door de verspreiding van het virus. We namen daarom de tijd om na te denken over een manier waarop wij als bedrijf konden helpen. Het is voor ons een manier om een moeilijke periode te overbruggen, maar we dragen ook ons steentje bij aan de volksgezondheid." (Peter Van Herzeele)

Voor meer info of bestellen, kan je terecht op 056 17 08 70 of viainfo@delta-print.be.

"De plexiwand is ideaal om zowel jezelf, je werknemers als je klanten te beschermen tegen het coronavirus", zegt vertegenwoordiger Dieter Vindevogel. "Het is een extra veiligheid naast de mondmaskers en handschoenen." DeltaPrint produceert alles zelf, wat leidt tot een kwaliteitsvolle afwerking en snelle levertijd. "Ons systeem is standaard regelbaar in de hoogte, waardoor we met één systeem verschillende types kunnen creëren. De wand kan worden ingezet met een gleuf van zes of tien centimeter, of volledig dicht. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal en kan uiteraard worden ontsmet."De klanten van DeltaPrint zijn vooral actief in de standenbouw en evenementensector. "Normaal produceren wij allerhande promomateriaal, maar nu ligt alles stil door de verspreiding van het virus. We namen daarom de tijd om na te denken over een manier waarop wij als bedrijf konden helpen. Het is voor ons een manier om een moeilijke periode te overbruggen, maar we dragen ook ons steentje bij aan de volksgezondheid." (Peter Van Herzeele)Voor meer info of bestellen, kan je terecht op 056 17 08 70 of viainfo@delta-print.be.