"De grond waar we dat willen realiseren is helaas nog niet vrij. Maar uitstel is geen afstel", belooft de schepen. Nu de dagen weer warmer worden en de weerkaarten een zomer vol hittegolven voorspellen, keken veel Kortrijkse hondenbaasjes reikhalzend uit naar de komst van de beloofde hondenzwemvijver. Er zijn in de buurt immers bitter weinig plaatsen waar honden mogen zwemmen.

"Maar de gesprekken omtrent het verwerven van de grond hebben onder andere door de coronacrisis vertraging opgelopen", vertelt schepen Herrewyn. Waar die gronden zich bevinden wil hij niet kwijt om de onderhandelingen niet in gevaar te brengen. "Maar het gaat over een mooie plek in Kortrijk, waar honden niet alleen zullen kunnen zwemmen, maar ook zorgeloos zullen mogen los rennen."

"De grond waar we dat willen realiseren is helaas nog niet vrij. Maar uitstel is geen afstel", belooft de schepen. Nu de dagen weer warmer worden en de weerkaarten een zomer vol hittegolven voorspellen, keken veel Kortrijkse hondenbaasjes reikhalzend uit naar de komst van de beloofde hondenzwemvijver. Er zijn in de buurt immers bitter weinig plaatsen waar honden mogen zwemmen. "Maar de gesprekken omtrent het verwerven van de grond hebben onder andere door de coronacrisis vertraging opgelopen", vertelt schepen Herrewyn. Waar die gronden zich bevinden wil hij niet kwijt om de onderhandelingen niet in gevaar te brengen. "Maar het gaat over een mooie plek in Kortrijk, waar honden niet alleen zullen kunnen zwemmen, maar ook zorgeloos zullen mogen los rennen."